top of page

Prvý Dolphin Balloon Day v Košiciach

Updated: Nov 9, 2023

Pozor, zmena!


Milí priatelia,


vzhľadom na nepriaznivé počasie, ktoré sa očakáva túto sobotu, sme presunuli podujatie Dolphin Balloon Day na nadchádzajúcu nedeľu 12. novembra. Čas zostáva rovnaký: od 14:00 do 17:00.


Prosíme, aby ste svoje autá zaparkovali buď pri autobusovej zastávke v Kavečanoch, alebo pod stožiarom elektrického vedenia (viď obrázok nizšie), pretože za parkovanie pri kaplnke hrozí pokuta.


Odporúčame si obliecť outdoorovú obuv a teplé oblečenie, keďže tráva môže byť mokrá a očakávaná teplota sa pohybuje okolo 7 °C.


Občerstvenie a nápoje budú k dispozícii na mieste, kde sa balón nachádza. Dúfame, že nám vyjde aj trochu slnka a spoločne prežijeme príjemné chvíle 🙂.


Dovidenia v nedeľu! 👋


Milí susedia a priatelia,


v nedeľu12. novembra organizujeme náš prvý Dolphin Ballon Day. Ide o testovacie podujatie a prvý zo série balónových dní, ktoré budeme v blízkej budúcnosti organizovať pre zákazníkov spoločnosti Dolphin.


Radi vás a vašu rodinu pozývame, aby ste sa spolu s nami zúčastnili na tomto prvom podujatí na našej domácej pôde v Kavčenoch (na trávnatom poli za bunkrom a stožiarom elektrického vedenia).


Do vzduchu sa vydáme balónom Dolphin s max. 4 pasažiermi naraz, na niekoľko ukotvených letov, ktoré trvajú približne 10 minút. Budeme podávať občerstvenie a nápoje a budete mať možnosť stretnúť sa aj s ďalšími susedmi a priateľmi.


Pevne dúfame, že sa tam s vami stretneme. Ak sa chcete pridať, neváhajte si prečítať informácie uvedené nižšie a vyplniť online registračný formulár.


Podujatie je naplánované na 12. novembra od 14:00 do 17:00, v závislosti od počasia. V prípade akýchkoľvek zmien v pláne vás budeme ihneď informovať.


Keďže ide o test, prosíme vás, aby ste sa vyjadrili, ak vám niečo nie je jasné, alebo ak nájdete pri procese registrácie nejakú prekážku. Akékoľvek pripomienky počas podujatia alebo po ňom sú samozrejme tiež vítané. Radi sa dozvieme, ako môžeme tento zážitok pre našich hostí zlepšiť.


Tešíme sa na vás!


S pozdravom,

Ab Olde Scheper





bottom of page