top of page

Zdravý a prosperujúci nový rok s Dolphin!



Šťastný nový rok od nás všetkých v spoločnosti Dolphin! Dúfame, že tento rok bude pre vás plný zdravia a úspechov.


Uvedomujeme si dôležitosť kvalitného pitného režimu pri práci a teší nás, že čoraz viac ľudí uznáva jeho význam. Mali sme tú česť privítať mnoho nových zákazníkov a zároveň pokračovať v poskytovaní služieb našim existujúcim zákazníkom. Vaša dôvera je pre nás neoceniteľná a my sa budeme aj naďalej usilovať o vysokú kvalitu výrobkov a služieb, ktoré od nás očakávate.


Keď sa spätne pozrieme na uplynulý rok, sme pyšní na dosiahnuté výsledky v rôznych oblastiach. Náš tím sa rozšíril, rovnako ako náš vozový park specializovaných dodávkových vozidiel, a vytrvalo ponúkame riešenia šetrné k životnému prostrediu. Naša úplne nová webová stránka umožnila jednoduchšie objednávanie produktov.


Naše bezdotykové pitné staničky pre školy a univerzity získali uznanie, za čo sme získali prestížne ocenenie Aqua Awards. Sme hrdí na to, že môžeme prispievať k zdravým a udržateľným riešeniam pitného režimu pre študentov a podporovať tak ich celkovú pohodu.


V sektore pohostinstva poskytujú naše riešenia pre stravovacie zariadenia udržateľné alternatívy k jednorazovým obalom, čím prispievajú k znižovaniu množstva plastového odpadu. A naše bezdotykové riešenia s antimikrobiálnymi vlastnosťami riešia kritické hygienické potreby v nemocniciach a zdravotníckych zariadeniach.


Nový rok je prísľubom ďalšieho vývoja. Naša distribúcia sa dostáva do nových lokalít a náš rozširujúci sa vozový park vrátane nového nákladného vozidla, ktoré denne prepraví 20 000 litrov, zabezpečuje včasné dodávky vody do našich skladov a následne aj k vám.


Sledujte aktuálne informácie o pripravovaných produktoch a riešeniach od spoločnosti Dolphin vrátane inovatívnych filtračných jednotiek, ktoré sa dajú namontovať priamo na vodovodnú sieť. Toto moderné riešenie umožňuje pracoviskám mať svoj zdroj vysokokvalitnej vody.


Existujúci zákazníci, ktorí zvažujú prechod z balenej vody na filtrovanú, nás môžu kontaktovať a preskúmať zaujímavé ponuky na konverziu. Na záver vám ďakujeme za vašu stálu podporu a dôveru, vďaka ktorej sme vaším dlhodobým partnerom v oblasti poskytovania pitného režimu.


Prajeme vám fantastický rok plný zdravia a prosperity!


Ab Olde-Scheper (CEO) & tím Dolphin

bottom of page