top of page

Pohoda 2024 - viac zábavy, menej odpadu.

Updated: Jul 10



"Viac zábavy, menej odpadu" - to je téma Pohoda festival 2024 , ktorá dokonale vysvetľuje, prečo si Pohoda vybrala za partnera pre dodávku vody spoločnosť Dolphin.


"Fantastický minuloročný ročník a rekordný počet nominácií na Európske festivalové ceny výrazne zviditeľnili Pohodu na medzinárodnej scéne. Guardian ju pochválil ako dobre vybavené kultúrne stredisko a The Telegraph vyzdvihol jej umelecký a ekologický prístup. Ďalšie renomované médiá spomínali nekompromisný line-up, špičkové služby, skvelú organizáciu a pulzujúcu atmosféru," uvádza sa na webovej stránke Pohody. A pokračuje: "K tomuto úspechu výrazne prispeli naši partneri. Naši partneri každoročne prinášajú na letisko to najlepšie, čo majú, a v spolupráci s Pohodou pozdvihujú zážitok z festivalu. Tento rok je hlavným cieľom našich partnerov zodpovednosť voči životnému prostrediu."


Spoločnosť Dolphin podporuje túto víziu poskytnutím eco-friendly výdajníkov vody pre celý tím a partnerov Pohody. Okrem toho sú pre tých, ktorí nemajú fľaše, k dispozícii opakovane použiteľné rozložiteľné papierové poháre.


Tímu Pohody, vystupujúcim umelcom a návštevníkom želáme, aby sa im tohtoročné podujatie vydarilo.


Pohoda sa uskutoční od 11. do 13. júla 2024 v lokalite trenčianskeho letiska.


Comentários


bottom of page